NIEUWS

Miss Travestie Groene Hart 2020 GAAT DOOR!
  • 01 maart, 2020

Miss Travestie Groene Hart 2020 GAAT DOOR!

De derde editie van Miss Travestie Groene Hart gaat toch door. Afgelopen week maakten wij bekend dat deze ivm een tekort op het budget niet door zou gaan. we hebben 2 sponsors gevonden waardoor de verkiezing toch door gaat!

Nadat wij het nieuws vorige week woensdag naar buiten hebben gebracht stonden onze telefoons en mailbox binnen een mum van tijd vol. Het heeft echt iets teweeggebracht. In beginsel kregen wij vooral veel ideeën en suggesties, maar nog niets concreets. Totdat daar ineens 2 sponsoren waren. Daarna is het in een stroomversnelling geraakt en zijn we blij te kunnen melden dat de verkiezing door gaat!.

Marco de Haas, eigenaar van de Reeuwijkse sanitairwebwinkel Broyeurexpert.nl, heeft aangeboden om het tekort op de begroting bij te leggen. De Haas heeft diep respect voor deze mensen dat zij in deze tijd zichzelf durven te zijn. Je leest veel berichten dat zij niet veilig over straat kunnen. Een initiatief als deze verkiezing moet volgens hem dan ook gewoon door kunnen gaan.

Naast de financiële bijdrage van Marco de Haas, heeft de Goudse Schouwburg aangeboden om de verkiezing te huisvesten.

Dit geeft ons nog net een beetje extra lucht, doordat we op deze manier kunnen besparen op licht, geluid en podiumhuur. Dit is bij de Goudse Schouwburg allemaal in huis en hoeft niet extern ingehuurd te worden.

De verkiezing vindt plaats in de Goudse Schouwburg op zaterdag 20 juni 2020. Dan wordt gezocht naar de opvolgster van Miss Travestie Groene Hart 2019, Tipsy Patrón.

Meer informatie over jury, host en kandidaten maken wij binnenkort bekend. De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels weer opengezet via deze link.

Deel dit bericht: