NIEUWS

STEUN GOUDA ROZE TIJDENS DE ONLINE ORANJEFONDS COLLECTE
  • 06 april, 2018

STEUN GOUDA ROZE TIJDENS DE ONLINE ORANJEFONDS COLLECTE

Voor het eerst organiseert het Oranjefonds een online collecte. Gouda Roze doet mee! Steun jij ons ook?

Er zijn mensen in jouw buurt die zich op dit moment alleen voelen. Of buitengesloten. Mensen van wie je het soms niet verwacht. En vaker dan je denkt. Daarom doen wij elke dag ons best voor een land waarin mensen er voor elkaar zijn. De Oranje Fonds Collecte draagt bij aan lokale sociale initiatieven, zodat deze organisaties ervoor kunnen zorgen dat we er nog meer voor elkaar zijn in Nederland.

Via deze link kom je op onze collecte pagina waar je online een donatie kunt doen. 50% van het opgehaalde bedrag komt ten goede aan sociale projecten in de provincie Zuid-Holland, 50% komt ten goede aan Gouda Roze voor onze projecten.

Gouda Roze is een onafhankelijke belangenvereniging voor LHBT'ers in de regio Gouda. Door het organiseren van evenementen en het geven van voorlichting op scholen, willen wij de zichtbaarheid van LHBT'ers vergroten. Iedereen verdient een veilige omgeving om zichzelf te kunnen zijn. Gouda Roze wil hier haar steentje aan bijdragen. Met hulp van uw bijdrage tijdens deze online collecte kunnen wij mooie projecten en activiteiten realiseren. 

Onze doelen:
-Zichtbaarheid
-Inclusie
-Acceptatie

Gouda Roze is een belangenvereniging zonder winstoogmerk en volledig afhankelijk van vrijwilligers en giften en donaties. 

Deel dit bericht: