NIEUWS

Rochelle Perts tijdens I'm gay... So What!?
  • 08 juni, 2016

Rochelle Perts tijdens I'm gay... So What!?

Vrijdag 30 september vindt de eerste editie plaats van het nieuwe hetero-friendly feest "I'm gay... So What!"

A fabulous night for everybody to go out!

Voor 1 avond kleurt So What! in Gouda roze. En... iedereen met een roze hart is welkom. Lesbi, Homo, Bi, Transgender of Hetero.

Je wordt warm ontvangen door Miss Strangee en niemand minder dan Rochelle Perts, winnares van X-Factor 2011, komt speciaal voor deze avond naar Gouda.
Rochelle brak internationaal door met de hit ‘Shotgun’, een samenwerking met Yellow Claw. ‘Shotgun’ kon op meer dan 84 miljoen YouTubestreams, 20 miljoen Spotify streams en wereldwijde airplay rekenen, en belandde in diverse landen in de iTunes top 10. Komende zomer gaat ze touren door de VS, in augustus komt haar nieuwe single uit en 30 september staat ze "gewoon" in Gouda.

Gouda heeft zich kandidaat gesteld voor Roze Zaterdag 2018. Het is op dit moment nog niet bekend of Gouda ook daadwerkelijk Roze Zaterdag 2018 mag organiseren. 1 ding is zeker, het Groene Hart wordt een beetje meer het Roze Hart.

Gedurende de avond zijn er nog een aantal leuke verrassingen, koop dus nu je kaartje. De kaartverkoop is inmiddels gestart.


Deel dit bericht: