NIEUWS

Tipsy Patrón wint Miss Travestie Groene Hart 2019
  • 17 juni, 2019

Tipsy Patrón wint Miss Travestie Groene Hart 2019

Zaterdag 15 juni 2019 vond in Gouda onder organisatie van Gouda Roze de 2e editie van Miss Travestie Groene Hart plaats. De winnares plaatst zich voor de finale van Miss Travestie Holland 2019.

De verkiezing, in een uitverkochte Le Patapouf, werd gehost door Amy Astoria. De kandidaten werden beoordeeld door door Miss Travestie Holland 2018 Chrystal Conners, Miss Travestie Groene Hart 2018 Victoria Vyper, en de eigenaresse van het Gouds Cafeetje Heeeurlijk Lizette Oudijk.

Na een spannende wedstrijd waarin 6 kandidaten het tegen elkaar op hebben genomen, werd uiteindelijk de winnares bekend gemaakt.
De avond begon met een algemene voorstel/catwalk ronde. Dit was de eerste mogelijkheid voor de kandidaten om zich te presenteren aan de jury en het publiek. Na de eerste ronde, een themaronde "Diamonds", werd al duidelijk dat de kandidaten aan elkaar gewaagd waren en dat het niveau zeer hoog lag! Met een tweede ronde kregen de kandidaten de kans om nog eenmaal indruk te maken op de jury. En dat hebben zij gedaan!

Met een verschil van slechts 2 punten, 179,5 tegenover 177,5, is de 21-jarige Miss Tipsy Patrón de winnares geworden. De Goudse Patsy Prozac heeft met een behaalde tweede plaats een wildcard van de organisatie van Miss Travestie Holland ontvangen. Ook Patsy zien we dus terug tijdens de landelijke finale, 20 oktober in Rotterdam.

1e plaats: Tipsy Patrón (naar finale Miss Travestie Holland)
2e plaats: Patsy Prozac (wildcard Miss Travestie Holland)
3e plaats: Ruxy Bonaparte (Richy Schuttinga)

Bedankt voor deelname Miss Moraaa, Senzi Thierry Kinongi, Erik Wildeman
Jury: Chrystal Conners, Lizette Oudijk, Victoria Vyper
Host: Amy Astoria
Fotografie Sandra Zeilstra Photography

Gouda Roze bedankt alle kandidaten, bezoekers, jury, host en sponsoren! Tot Miss Travestie Groene Hart 2020!

Deel dit bericht: